Fink Byg ønsker at være dit bedste valg, så derfor er det naturligt for os, at vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet og faglig stolthed.

 

Hos Finkbyg ligger vi stor vægt på værdierne kvalitet, trivsel, ledelse og effektivitet.

Vi tilstræber altid at være i en god og tæt dialog med vores kunder, så evt. nye ideer eller ønsker bliver indarbejdet i projektet og kunden dermed, for det slut resultat som giver tilfredshed mange år ud i fremtiden.

1

Det er vigtig for os at kunden er i centrum og kunden efterfølgende kan sige at Finkbyg var det bedste valg.

Fink Byg ApS blev grundlagt i 2006 af Jacob Fink, som også er den nuværende direktør i firmaet. 


Fink Byg ApS beskæftiger sig indenfor byggeri, men har siden de startede for 11 år siden udviklet sig fra at bygge haller og jord og beton arbejde til at bygge boliger i række.

Fink Byg ApS ønsker at være kundens bedste valg, hvilket gør det naturligt for os at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller faglig stolthed.

Vi tilstræber altid at være i en god og tæt dialog med vores kunder, så nye ideer og ønsker bliver indarbejdet i projektet og kunden dermed får det slutresultat som giver tilfredshed mange år ud i fremtiden. Det er vigtigt for os at kunden er i centrum og kunden efterfølgende kan sige at Fink Byg ApS var det bedste valg.